Bio Adzuki bab

A bio adzuki bab kiváló energiaforrás alacsony zsírtartalmú fehérjék, rostok, B-vitaminok, például folát és ásványi anyagok, például vas, cink és kálium. A hüvelyesek sokféle természetes vegyszert tartalmaznak, amelyek segítenek a rák elleni küzdelemben, különösen az izoflavonok és a fitoszterolok, amelyek a rák kockázatának csökkentésével járnak. Ezenkívül a bio adzuki bab olyan oldható rostot biztosít a szervezet számára, amely fontos szerepet játszik a vér koleszterinszintjének szabályozásában, elősegítve a szívbetegségek és a 2-es típusú cukorbetegség megelőzését.

A hüvelyesek olyan étel, amely alkalmas gluténérzékeny embereknek és azoknak, akik vegán étrendet követnek. A hüvelyesek növelik a jóllakottság érzését azáltal, hogy csökkentik az elfogyasztott ételek mennyiségét, ezáltal segítenek a fogyásban. A bio azuki babokban nincs hozzáadott só vagy cukor.

Bio adzuki bab kalória és tápértéke

Átlagos értékek 100 g-ra:

Energia 611 kj / 145 kcal
Zsír 0,1 g
ebből telített zsírsavak 0 g

Szénhidrátok 24,8 g
ebből cukrok 0 g

Rost 7,3 g
Fehérje 7,5 g
Só 0,03 g

A termék segít megelőzni a szívbetegségeket; segítenek a rák elleni küzdelemben; alacsonyabb koleszterinszint; segít a fogyásban; segíthet a cukorbetegség kezelésében és hozzájárul a csontok és a fogak egészségéhez

Kapcsolódó bejegyzések